Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Vaření cooking

Markéta Jaglarzová

Červen končí aneb na co si dát pozor

Na sluníčko, hrozí úžel a úpal. Na kůži, lezou klíšťata. Na cestovku, a ztrátu požitku z dovolené. A hlavně na rostoucí ČERNÝ BEZ. Je z něj výborná šťáva, a kdo ho prošvihne, setře a vyrobí nejdřív zas za rok!

30.6.2017 v 10:10 | Karma článku: 10.45 | Přečteno: 254 | Diskuse
Počet článků 112 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 661

V první řadě milovnice všeho krásného, dobrého jídla, rychlé jízdy na bruslích i snowboardu, knih, přírody a muziky. Ještě nedávno velká cestovatelka, delegátka a průvodkyně CK.



Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.