Klávesové zkratky na tomto webu - základní
Přeskočit hlavičku portálu

Vaření cooking

Markéta Jaglarzová

Červen končí aneb na co si dát pozor

Na sluníčko, hrozí úžel a úpal. Na kůži, lezou klíšťata. Na cestovku, a ztrátu požitku z dovolené. A hlavně na rostoucí ČERNÝ BEZ. Je z něj výborná šťáva, a kdo ho prošvihne, setře a vyrobí nejdřív zas za rok!

30.6.2017 v 10:10 | Karma článku: 9.37 | Přečteno: 235 | Diskuse
Počet článků 111 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 660

V první řadě milovnice všeho krásného, dobrého jídla, rychlé jízdy na bruslích i snowboardu, knih, přírody a muziky. Ještě nedávno velká cestovatelka, delegátka a průvodkyně CK.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Napište mi

Vzkaz autorovi


Zbývá 1000 znaků.


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.


více


Najdete na iDNES.cz

mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.