Markéta Jaglarzová

Květnový glosář - aprílové počasí, Manchester, slevy i Kájínek

26. 05. 2017 11:33:21
Co mě nejvíc zaujalo na tomto měsíci? Kromě aprílového počasí to je také střípek světového i tuzemského dění z pohledu cestovatelky, a nová éra slev na internetu, protože tam nakupujeme už skoro všichni :-)

Zaprvé Česko žije kauzou Kájínek (JK), kterému nikdy nebyla prokázána vina. Jak moc je to sranda, vyjít po 23-ti letech z vězení, si nejspíše nikdo, kdo se v článcích na internetu projevuje, neuvědomuje. Hlavně, že je show, a že je zase o čem mluvit. Knížka, TOUR po Česku, peníze, je to všechno tak černobílé? Dokonce v rámci své fingované TOUR dnes dorazí JK i do Opavy, jak informuje Bílý humor Černé Opavy.

:-)

Zadruhé mě zaujala nová vlna slev, a nemyslím teď slevové letáky firem, ani dnes již tradiční slevové "masážní bloky" na internetu. Co mě opravdu překvapilo, je např. zbrusu nová verze Kolotoče štěstí od Socialmasters. Nepokrytecky řeknu, že tohle mě opravdu baví. Vyhrávat soutěží, ne někde rychle lovit kódy na všemožných slevových serverech. Je to budoucnost? Kdo ví. Aby toho nebylo málo, teď moje stránka publikovala Hádání tajného kódu.

:-)

Ať už je Spojené království jakékoliv, teď zažilo opravdový masakr. To je opravdu na prd, kam ten svět dneska spěje. Totálně do p..... Jdete na koncert a už se z něj nevrátíte? Letíte na dovolenku a možná se nepoletíte zpátky? Proč to tak je, a proč takhle člověk nemůže uvažovat, pokud nechce sedět doma na vejminku..... A vůbec, při maximální schizofrenii, kdo člověku zaručí, že je stále v Česku v bezpečí? Začni u sebe, říká se. Chovej se tak, jak chceš, aby se k tobě chovali ti druzí. My to chápeme. My, Evropané. Bohužel ne všichni tomu rozumějí stejně. Snad stále Boží mlýny melou stejnou měrou pro všechny. Vtipněji tuto situací umí glosovat tento Bloger.

:-(

Počasí snad netřeba glosovat. Jen doufat, že nynější, na konec května velmi korektní, příjemné teploty okolo 25 stupňů, nebudou brutálně střídány (během pár hodin) až zimními odstíny šedi. A krásné babí jaro nám už vydrží.

Autor: Markéta Jaglarzová | karma: 11.91 | přečteno: 149 ×
Poslední články autora